Praktijk_2021-01-24_GM_5358.jpg

Over sessies

De sessies die ik geef zijn onderdeel van mijn opleiding tot therapeut Integrated Psychotherapy bij Bodymind Opleidingen in Rotterdam. De bedoeling is om de verschillende methodes die ik leer te oefenen en om ervaring in het werken met cliënten op te bouwen. Het middelpunt van elke sessie ben jij natuurlijk. De eerste sessie is een intake en voornamelijk bedoelt om kennis te maken, om uit te vinden of we graag met elkaar willen werken en om jouw hulpvraag helder te krijgen.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 75 minuten. Omdat ik nog student ben bied ik een verlaagd tarief van 50.- € inclusief BTW per sessie. Het kan in het Nederlands, Engels of Duits. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam of online via Zoom.

Als je nog onzeker bent of je sessies wilt doen, ben je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is gratis, duurt maximaal 20 minuten en je kan bij mij langskomen of we bellen via mobiel of Zoom.

Gelukkig mag ik ook tijdens Covid-19-lockdown live-sessies geven, want lichaamsgerichte psychotherapie is een door de overheid uitgezonderde contactberoepen. Helaas mag het op dit moment alleen op 1,5 meter afstand en zonder aanraking. Als je Corona-gerelateerde klachten hebt vraag ik je om af te zeggen. Ik breng de sessie dan niet in rekening en we maken een nieuwe afspraak als je weer gezond bent.

Praktijk_2021-01-24_dark-whites_GM_5368.
Praktijk_2021-01-25_dark-whites-less-red

Welkom in mijn praktijk: