Hoi!

Mijn naam is Gunnar en ik zit nu in het vierde jaar van de opleiding Integrated Psychotherapy bij Bodymind Opleidingen in Rotterdam. Op pad naar gediplomeerd therapeut geef ik onder de supervisie van het opleidingsinstituut sessies in lichaamsgerichte psychotherapie - om de methodes die ik leer te oefenen en om ervaring in het werken met cliënten op te bouwen. 

IMG_20210522_162705_bw.jpg
_GM_3131.jpg

Kort en bondig

Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland. Ik heb in Zwitserland kunst gestudeerd en ik werk nog steeds deels als fotograaf in de kunst-wereld. De liefde heeft me na twee jaren long-distance-relating naar Nederland gebracht, en ik woon nu samen met mijn partner en haar tienerzonen als een samengesteld gezin in Amsterdam.

Sinds 2010 ben ik op verschillende manieren bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling, o.a. door regelmatig deel te nemen aan stilte-retraites. Hierin gaat het voornamelijk om bewustwording en zijnsoriëntatie, wat vergelijkbaar is met meditatie en mindfulness. Ik ben ook onderdeel van een mannengroep waarmee ik elke maand ontmoet en waarin we het leven samen dieper onderzoeken.

 

In 2017 heb ik de officiële opleiding tot Coach for The Work of Byron Katie (VTW) afgerond. The Work is een coaching-methode om het effect van gedachten op gedrag en emoties te onderzoeken. Sinds 2018 ben ik student Integrated Psychotherapy bij Bodymind Opleidingen in Rotterdam. Begin 2021 ben ik met mijn eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie in Amsterdam gestart.

Zingeving

Mijn werk als therapeut is voor mij de meest effectieve manier om bij te dragen aan een gezonde, empathische en vreedzame wereld. 

 

Mijn ervaring, kennis en vaardigheden inzetten om mensen naar de kern te begeleiden en de space te bieden waarin heling kan plaats vinden geeft mij voldoening en voegt betekenis aan mijn leven toe. 

jude-beck-5Sgm_qmbwGc-unsplash.jpg