top of page
Mannenworkshop_2023_Flyer.jpg
Man zijn

Man zijn in deze tijd

Ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid
 

Wij mannen praten niet snel over wat wij werkelijk voelen en verlangen. Een groot deel van onze kracht en potentie blijft hierdoor onbenut, omdat die nooit het daglicht ziet. Daarmee doen wij onszelf en onze omgeving tekort. We leven niet ons meest vervullende leven, omdat we ergens (vaak onbewust) het idee hebben te moeten voldoen aan verwachtingen van anderen. 

Onszelf werkelijk laten zien, los van de verwachtingen van anderen, is iets wat je kan leren. Daarvoor is wel de juiste omgeving nodig. Een omgeving die uitnodigt, aanmoedigt en niet oordeelt. Die omgeving kunnen wij mannen elkaar bieden. 

Wij, Joost Verdonkschot en Gunnar Meier, organiseren daarom maandelijks bijeenkomsten onder de titel: “Man zijn in deze tijd: ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid."

We komen samen om elkaar te ontmoeten en te delen over wat we tegenkomen in ons leven als mannen in deze tijd. Samen creëren we een plek om in openheid en eerlijkheid ons verhaal te vertellen. De groep luistert met aandacht. Alles is welkom en niets is gek. Als je wilt krijg je te horen wat je verhaal oproept bij de andere mannen. Altijd met respect en met de intentie elkaar te laten groeien.

Spreekt je dit aan? Meld je dan aan via mijn contactformulier. Je bent van harte welkom!

 

Data:

4 april 2023, 19:30-22:00 uur
16 mei
 2023, 19:30-22:00 uur

Locatie:

Nieuwe Kerkstraat 126, Amsterdam

Prijs:

20.- €

bottom of page