top of page
Gunnar Meier | lichaamsgerichte psychotherapie & workshops in Amsterdam
Man zijn

Man zijn in deze tijd

Ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid
 

Wij mannen praten niet snel over wat wij werkelijk voelen en verlangen. Een groot deel van onze kracht en potentie blijft hierdoor onbenut, omdat die nooit het daglicht ziet. Daarmee doen wij onszelf en onze omgeving tekort. We leven niet ons meest vervullende leven, omdat we ergens (vaak onbewust) het idee hebben te moeten voldoen aan verwachtingen van anderen. 

Onszelf werkelijk laten zien, los van de verwachtingen van anderen, is iets wat je kan leren. Daarvoor is wel de juiste omgeving nodig. Een omgeving die uitnodigt, aanmoedigt en niet oordeelt. Die omgeving kunnen wij mannen elkaar bieden. 

Wij, Joost Verdonkschot en Gunnar Meier, organiseren daarom workshops onder de titel: “Man zijn in deze tijd: ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid." We komen samen om elkaar te ontmoeten en te delen over wat we tegenkomen in ons leven als mannen in deze tijd. Samen creëren we een plek om in openheid en eerlijkheid ons verhaal te vertellen. De groep luistert met aandacht. Alles is welkom en niets is gek. Als je wilt krijg je te horen wat je verhaal oproept bij de andere mannen. Altijd met respect en met de intentie elkaar te laten groeien. We bieden open avonden en een jaartraining met een vaste groep.

 

Open avonden:

 

De open avonden zijn een mogelijkheid om kennis te maken met ons werk en zelf te ervaren wat het je kan brengen. Elke avond doen we een uitgebreide deelronde met de hele groep, waarin je vrij kan inbrengen wat er op dit moment in je leeft. Daarnaast doen we lichaamsgerichte oefeningen om ook ons lijf als bron van informatie te betrekken.

Data open avonden:

Donderdag, 23 mei 2024, 19:30 - 22:00 uur

Woensdag, 12 juni 2024, 19:30 - 22:00 uur

Klik op de datum om je aan te melden (via Hipsy).

Prijs open avond:

25.- €

Locatie open avonden:

Kraijenhoffstraat 141a, Amsterdam

Jaartraining:

 

Tijdens de jaartraining komen we maandelijks een avond samen met een vaste groep van ongeveer 10 mannen, om elkaar te ontmoeten, te delen en te luisteren. Elke avond doen we een deelronde met de hele groep, waarin je vrij kan inbrengen wat er op dit moment in je leeft. Daarnaast doen we lichaamsgerichte oefeningen om ook ons lijf als bron van informatie te betrekken. Een aantal keer staat een thema centraal zoals vader en zoon, seksualiteit of man zijn onder mannen.

Het uitgangspunt is steeds dat we met elkaar willen groeien en elkaar ontmoeten vanuit wat zich in het hier en nu aandient. Door de vaste groep zien we elkaar regelmatig en leren we elkaar steeds dieper kennen. Daardoor kan er steeds meer veiligheid en vertrouwen ontstaan. Zo creëren we een groep voor support en broederschap, waar we elkaar ondersteunen en ook uitdagen nieuwe stappen te zetten. Kortom een plek voor ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid.

Je bent van harte welkom om samen met ons een jaar op pad te gaan. Als je nog meer over ons wilt weten, neem gerust contact op, lees de informatie op onze websites of kom naar een van de twee open avonden op 23 mei of 12 juni om zelf een ervaring te maken.

Data jaartraining:

Op dit moment loopt een gesloten jaargroep. We starten een nieuwe groep in september 2024. Als je wil kan ik je op de mailinglist zetten, dan laat ik het je weten als er nieuwe data zijn. Stuur me hiervoor een bericht.

Prijs jaartraining:

395.- €

Locatie jaartraining:

Kraijenhoffstraat 141a, Amsterdam

Meer weten over Joost?

www.joostverdonkschot.nl

ManZijnInDezeTijd_NieuweKerkstraat_2023-05.jpg
bottom of page