top of page
LIJL_Heidi_Gunnar_najaar_2024.jpg
Ik & jij

Leven in je lijf

Basiscursus

Verlang jij naar een leven vol liefde en verbinding met mensen? Ieder mens heeft hier recht op, ook jij! In de basiscursus „Leven in je lijf“ kan je ontdekken, welke blokkades en overtuigingen je tegenhouden, en wat je kan helpen om je steeds vrijer, vitaler en meer verbonden te voelen.

Tijdens de cursus werken we met ademhalings-, bewegings-, en contactoefeningen, en we nodigen je uit om steeds meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Een bewustzijn, dat in onze cognitieve westerse maatschappij vaak verwaarloosd is. Door meer in contact te komen met wat er in ons lijf gebeurt, leren we onszelf op een steeds diepere laag kennen. Door ruimte aan alle delen van ons te geven, kan er weer meer balans komen in het systeem, we worden weer meer een geheel. Heling kan plaatsvinden.

 

Naast de oefeningen zelf zit de kracht ook in het werken in een groep. Onze kinderwonden zijn ontstaan in contact en heling gebeurt ook weer in contact. Deze groep kan een speelveld voor jou zijn, om andere mogelijkheden te verkennen en nieuwe bewegingen uit te proberen. Alles blijft binnen de groep zodat een veilige bedding ontstaat.

Voor mensen zonder ervaring is het vooral een mooie kennismaking met lichaamswerk en de mogelijkheid om eerste stappen in een nieuwe richting te zetten. Voor mensen met meer ervaring is het een fijne manier om verder te groeien en zichzelf steeds dieper te leren kennen. Het kan een mooie aanvulling op individuele lichaamsgerichte psychotherapie zijn en je kan de training zelfs meerdere malen volgen. Steeds met de intentie om meer in contact te komen met je natuurlijke vrijheid, levendigheid, liefde en vitaliteit.

 

We gaan van start in de prachtige Oscar Romero school in Rotterdam. De ruimte waarin we werken is ruim en heeft veel daglicht. Hieromheen zijn plekken waar jij je kan terugtrekken tijdens pauzes om even te rusten of juist te verbinden met je maatjes uit de groep. Een grote lange eettafel is ter beschikking om samen te lunchen. Deze mooie locatie maakt de dagen extra bijzonder. Het zijn dagen om te leren en te ervaren met elkaar, maar ook dagen weg uit je dagelijkse ritme, helemaal voor jezelf.

Wie kan het beter omschrijven dan een cursist zelf: „De inhoud en opzet van de cursus ‘Leven in je lijf’ heeft mijn verwachtingen overtroffen. De reis door mijn lichaam, het bewegen, de muziek en de interactie van de groep is mij goed bevallen. En wat een lief, kundig team heeft deze cursus gegeven! De uitleg, de demo’s, de rust die er was als het nodig was, erg fijn. "Als er weer een cursus komt, zal ik mij zeker aanmelden."

 

Welkom bij Leven in je lijf.

Data:
Basiscursus van 5 dagen:

18 september, 12 & 26 oktober, 9 & 23 november

Tijd:
10:00-18:00 uur. 

Locatie:
Oscar Romero School in Rotterdam Noord


Isaäc Hubertstraat 151, Rotterdam

Kosten:
385
€ voor 5 dagen

Hartelijke groeten,
Heidi & Gunnar

Meer weten over Heidi? Kijk op haar website:

www.lichaamsgerichtetherapierotterdam.nl

bottom of page