top of page
Gunnar Meier | lichaamsgerichte psychotherapie & workshops in Amsterdam
Ik & jij

Leven in je lijf

Basiscursus

De wijsheid van je lichaam ervaren. Met de basiscursus 'Leven in je lijf'.

Verlang je naar meer vitaliteit, verdieping en voldoening in je leven en je relaties? Met de basiscursus 'Leven in je lijf' kan je jezelf lichamelijk en psychisch weer in beweging brengen en nieuwe stappen zetten. In 5 zaterdagen ga je met behulp van adem-, bewegings- en contactoefeningen op reis door je lichaam en je leven. Waar stroomt het en waar zit spanning? Hoe kan je door deze spanning doorheen bewegen en wat wil er eigenlijk gezien en gevoeld worden? Waar liggen je grenzen en hoe zorg je voor de ruimte die je nodig hebt in het contact met andere mensen?

 

In elke cursus gaan we van hetzelfde uit, namelijk dat ons lichaam aangeeft wie we zijn, wat we hebben meegemaakt, waar we nog mee zitten en wat aandacht nodig heeft. Meer aandacht voor je lichaam betekent ook: minder in je hoofd zitten en meer luisteren naar je gevoel. Intuïtiever reageren, met meer spontaniteit, zoals dat werkelijk bij je past.

Deze cursus is geschikt voor jong en oud. Ervaring met lichaamswerk is niet nodig. Wil je meedoen maar je vindt het nog spannend om dit onderzoek in een groep te doen, laat het ons weten. We kijken dan samen of deze cursus bij je past of niet.

Data:
5 dagen: 7 & 21 oktober, 4 & 18 november, 2 december 2023

Tijd:
10:00-18:00 uur. 

Locatie:
Oscar Romero School in Rotterdam Noord


Isaäc Hubertstraat 151, Rotterdam

Kosten:
360 € voor 5 dagen

Hartelijke groeten,
Heidi & Gunnar

 

Meer weten over Heidi? Kijk op haar websites:

www.meanderyoga.nl

www.lichaamsgerichtetherapierotterdam.nl

bottom of page