top of page

Workshops


Hieronder vind je informatie over de workshop Man zijn in deze tijd die ik samen met Joost Verdonkschot geef en verder beneden over de workshop Ik & jij die ik samen met Heidi Serbruyns geef.

Mannenworkshop_2022-11-16_Flyer_6.jpg
Man zijn

Man zijn in deze tijd

Ontmoetingen in kracht en kwetsbaarheid
 

Samen met Joost Verdonkschot geef ik deze avondworkshop voor mannen.
 

Hoe stap je uit de verwachtingen over jou als man en word je steeds meer wie je werkelijk bent? Hoe maak je de stap naar meer vrijheid, levendigheid en verbinding? Aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen, meditaties en gesprekken verkennen we de thema's rond man zijn in deze tijd. We wisselen uit over waar we als mannen in ons dagelijks leven tegenaan lopen, wat we graag zouden willen, en hoe we elkaar hierin kunnen ondersteunen.

Joost en ik zijn allebei deel van een groep mannen, die al jaren maandelijks samenkomen om elkaar te ontmoeten op een manier die we in ons dagelijks leven vaak missen: kwetsbaar, oprecht, verbonden.

 

Wil jij jezelf als man dieper leren kennen? Meld je dan via mijn contactformulier aan en we zien je graag om samen op onderzoek te gaan.

Datum:

Woensdag 16 november 2022, 19:30-21:30 uur

Locatie:

Keizersgracht 264, Amsterdam

Prijs:

20.- €

Ik_en_jij_24_sept_2022_flyer.jpg
Ik & jij

Ik & jij

Over verbinding met jezelf en verbinding met de ander

Verbinding is een woord dat je tegenwoordig overal hoort. Wat betekent het voor jou? Hoe doe jij dat, je verbinden met jezelf en met iemand anders? 

 

Graag nodigen wij, Heidi Serbruyns en ik jou uit voor onze workshop 'Ik & jij'. Een mooie dag over verbinding met jezelf en verbinding met anderen.

 

In een serie van lichaamsgerichte oefeningen ga je tijdens die dag op onderzoek hoe je bewuster in contact met jezelf kunt komen en wat je in jezelf eigenlijk werkelijk waarneemt. Vanuit die verbinding met jezelf ga je het contact met anderen onderzoeken. Wat gebeurd er in jou als je iemand anders ontmoet? En wat kan je zelf doen of van de ander vragen om meer richting ontspanning en een fijne verbinding te bewegen?

 

Heidi: "Persoonlijk vind ik echt contact of noem het verbinding spannend. Ik had soms niet eens door dat ik niet ontspannen was vanbinnen in mijn lichaam, ik noemde het meer: ik ben wat ongemakkelijk, en ik ga wat meer praten of giechelen, wat ook trouwens helemaal oké is. Het onderzoek naar wat heb ik nodig om wat meer te bewegen naar ontspanning als ik contact maak heeft mij veel gebracht. Wat onbewust speelde werd naar de voorgrond gebracht door dit onderzoek. Nu kan ik zeggen, oh ja deze herken ik van mijzelf, en ik kan een keuze maken door iets aan te geven of een andere beweging te maken. Zo voel ik mezelf beter en ik kan van daaruit jou beter ontmoeten, dat is voor mij verbinding".

 

Als je dit herkent en je wil ook graag op onderzoek gaan, dan nodigen wij je van harte uit voor de workshop 'Ik & jij'. Zowel Heidi als ik hebben sinds 2 jaar een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. De gemeenschappelijke interesse in het thema 'verbinding' bracht Heidi en mij samen, naast dat we elkaar al lange tijd kennen door de studie en een hecht buddyschap vormen. Wij kijken er naar uit om andere mensen te ontmoeten die samen met ons dit onderzoek willen aangaan of verderzetten. Ervaring met lichaamsgerichte psychotherapie is niet nodig.

 

'Ik & jij' - het wordt een dag, waarin je werkt, leert en groeit. En uiteraard ook een gezellige dag met elkaar, met muziek, thee en koekjes, op een ruime plek met daglicht en veel buitenruimte midden in de stad Rotterdam.

 

Wees welkom en meld je aan via mijn contactformulier.

 

Datum:

Zaterdag 24 september 2022, 10.00 - 18.00 uur.
 

Locatie:

Oscar Romeroschool - Isaäc Hubertstraat 151, Rotterdam


Prijs:

65 €

 

Warme groet,
Heidi en Gunnar

 

-

 

Meer weten over Heidi? Kijk op haar websites:

www.meanderyoga.nl

www.lichaamsgerichtetherapierotterdam.nl

bottom of page